Werkplaats geopend & showroom gesloten

Door de nieuwe coronamaatregelen per 15-12-2020 is onze fysieke showroom gesloten. Ook onze wasstraat is dicht. De werkplaats mag wel open blijven voor reparatie en onderhoud aan uw auto.

Voor de werkplaats geldt dat wij u alleen op afspraak kunnen helpen. Dus ook voor bijvoorbeeld urgente of kleine reparaties vragen wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Om zo veilig mogelijk te kunnen werken vragen wij u onderstaande maatregelen in acht te nemen:

- Kom bij het brengen van uw auto met één persoon naar binnen.
- Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht.
- Kom maximaal vijf minuten voor het afgesproken tijdstip.
- Heeft u een wacht afspraak? Wij hebben een tweetal wachtplaatsen waar u kunt zitten. Een wandelingetje maken kan buiten. 

Ook al is onze fysieke showroom niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem een kijkje bij de occasions op onze website en onze verkopers staan nog steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Stuur ons een e-mail, WhatsApp berichtje of neem telefonisch contact op en wij helpen u graag verder. Het bezoeken van de showroom is niet toegestaan, maar we kunnen wel op locatie (thuis of bij uw bedrijf) afspreken voor een proefrit of aflevering. We stemmen dit graag met u af.

Voor het laatste nieuws omtrent de coronamaatregelen verwijzen wij ook naar onze Facebookpagina. Via dit medium kunnen wij het snelst updates delen.