Outlander

Dé zevenpersoons SUV

De solide, krachtige looks verraden zijn verfijning, robuuste eigenschappen en rijprestaties. Van zijn zelfbewuste front tot de fraai afgewerkte achterzijde: de uitstraling van de Outlander belooft ongeëvenaard SUV-rijplezier. 

Krachtige prestaties

De Outlander levert de krachtige prestaties die u van een robuuste SUV mag verwachten. Waarheen u ook reist, u geniet van de voordelen van een SUV in combinatie met een hoge brandstofefficiëntie en lage CO2-uitstoot.

De 2.0-liter benzinemotor biedt een overtuigende combinatie van verfijnde prestaties, krachtige acceleratie en een uitstekende brandstofefficiency. De motor is gekoppeld aan een geavanceerde CVT (Continu Variabele Transmissie) die zich automatisch aanpast aan veranderende weg- en rijomstandigheden. 

Interieur

De Outlander omringt u en uw passagiers met comfort. Dankzij de royale binnenruimte en comfortabele zitplaatsen voor maximaal zeven inzittenden komt iedereen ook na een lange reis ontspannen aan. De achterbank kan flexibel worden ingedeeld om aan veranderende behoeften te voldoen.

Uitvoeringen en prijzen Download brochure

Uitvoeringen en prijzen

De Outlander is altijd voorzien van 2.0-liter benzinemotor, automatische transmissie en 7 zitplaatsen.

Hieronder staan de belangrijkste uitrustingen per uitvoering beschreven. Voor een gedetailleerd overzicht adviseren wij de brochure te downloaden.

Limited: two-tone 18 inch lichtmetalen velgen, stoelverwarming vóór, verwarmbaar stuurwiel, elektrisch glazen schuif-/kanteldak, Smartphone Link Display Audio (SDA) en parkeersensoren achter. 

Limited+: zwarte lederen bekleding, adaptive cruise control en lane departure warning. 

Uitvoering Motor Automaat All-in rijklaarprijs
Limited CVT 2.0 Ja € 39.990
Limited+ CVT 2.0 Ja € 43.490

Bovenstaande prijzen gelden vanaf 01-07-2020.