COVID-19 update per 3 maart 2021

Goed nieuws! Onze showroom mag vanaf woensdag 3 maart weer open op afspraak. Hier zijn we erg blij mee en nodigen u dan ook graag uit om onze showroom te bezoeken. U kunt eenvoudig een afspraak maken in onze online planner via de rode balk bovenaan deze pagina.

Ook onze werkplaats blijft geopend. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Ook onze werkplaats blijft geopend op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt. Bij het brengen van uw auto vragen wij u om de volgende regels in acht te nemen:

- Kom bij het brengen van uw auto met één persoon naar binnen.
- Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht.
- Kom maximaal vijf minuten voor het afgesproken tijdstip.
- Heeft u een wacht afspraak? Wij hebben een tweetal wachtplaatsen waar u kunt zitten. Een wandelingetje maken kan buiten. 

Wasstraat. Met ingang van 3 maart zal ook onze wasstraat weer open zijn voor klanten. Wel willen wij u vragen om bij gebruik van de wasstraat buiten het pand te wachten. Is het druk bij de wasstraat? Maak dan de afweging of het beter is om op een ander moment terug te komen.

Wij blijven voor u bereikbaar. Heeft u vragen over uw auto, geplande afspraak of wilt u advies over de aanschaf van een nieuwe auto? Neem dan contact met ons op via 023 - 56 20 974. Wij helpen u zowel in onze showroom (op afspraak) als op afstand graag verder. Klik op onderstaande buttons om onze online showroom te bezoeken of om gemakkelijk een werkplaatsafspraak in te plannen.

Voor het laatste nieuws omtrent de coronamaatregelen verwijzen wij ook naar onze Facebookpagina. Via dit medium kunnen wij het snelst updates delen.