5 Jaar Gratis Onderhoud

Onbezorgd rijden - Nu tijdelijk 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van de Eclipse Cross PHEV. Bij aanschaf van een Mitsubishi Eclipse Cross PHEV in de periode van 20 februari tot en met 30 april 2023 ontvang je nu 5 jaar gratis onderhoud. Een garantie voor zorgeloos rijden.

Deze acties is niet van toepassing op de Intense- en Business Edition uitvoeringen, fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten.

Voorwaarden 5 jaar gratis onderhoud

Het recht bestaat uit het kosteloos laten uitvoeren van onderhoud bij iedere door Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V. erkende servicelocatie in Nederland voor voertuigen van het merk Mitsubishi.

Het recht bestaat uit het laten uitvoeren van het standaard voorgeschreven onderhoud volgens de richtlijnen van de fabrikant gedurende 5 jaar na eerste tenaamstelling, met een maximum van 4 onderhoudsbeurten.

Het recht gaat in op de eerste dag van eerste tenaamstelling van het voertuig in Nederland en loopt af op de dag dat het voertuig 5 jaar oud is of het maximum van 4 onderhoudsbeurten is bereikt.

Voor het onderhoud moet gebruik gemaakt worden van originele onderdelen van Mitsubishi Motors.

Uitgesloten zijn vervanging van slijtagedelen, kosten voor reparaties en herstellingen door schade, beschadigingen of steenslag.

Het recht van gratis onderhoud is overdraagbaar bij verkoop van het voertuig binnen 5 jaar na datum eerste tenaamstelling.