Onderhoud en reparatie

Autobedrijf Wiersema & van Wouwe is de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw auto. Onze monteurs weten exact wat er bij het onderhoud van uw auto komt kijken. Niet voor niets hebben zij jarenlange ervaring en uitgebreide trainingen gevolgd.

Alles wat er aan uw auto gedaan wordt, gaat in overleg. Nadat onze monteur uw auto heeft nagekeken voor het onderhoud en/of de APK, neemt één van onze service adviseurs contact met u op. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er aan de auto dient te gebeuren, wat de kosten hiervoor zijn en beslist u wat er wel en niet gebeurt.

Heeft uw auto een storing of technisch probleem? Onze werkplaats beschikt over uitgebreide testapparatuur om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Daarnaast volgen de monteurs jaarlijkse cursussen in diagnose en storingen aan het motormanagement systeem.  

Regelmatig onderhoud zorgt voor jarenlang zorgeloos rijplezier en natuurlijk voor het behoud van de waarde van uw auto. Tevens krijgt u bij ons na elke onderhoudsbeurt een mobiliteitspas. Hiermee bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg in zowel binnen- als buitenland.