Autobedrijf Wiersema & van Wouwe

Al jaren is Autobedrijf Wiersema & van Wouwe een begrip in Hoofddorp. Op 1 januari 1990 realiseerden Gert Wiersema en Peter van Wouwe hun jongensdroom. In een klein pandje aan de Kruisweg in Hoofddorp startten zij als Mitsubishi dealer. Na enkele jaren groeiden zij uit hun jasje en betrokken een pand aan de Saffierlaan. Sinds 2000 is het bedrijf gevestigd aan de Jadelaan in Hoofddorp.

Nu, ruim 30 jaar later, is Wiersema & van Wouwe in handen van een nieuwe eigenaar. Per 1 januari 2011 heeft Arnoud Korsuize het bedrijf overgenomen. Hij kwam jaren geleden in dienst om het team te versterken en heeft op bijna alle afdelingen binnen het bedrijf gewerkt. Zodoende is hij bekend met het gehele reilen en zeilen van het bedrijf. 

“Service en loyaliteit zijn nog altijd de speerpunten binnen ons bedrijf”, vertelt Arnoud Korsuize. “Door goede service te geven kweek je loyaliteit, zo hebben wij in de jaren een trouwe klantenkring opgebouwd en daar danken wij ons bestaansrecht aan”.

“Als officiële dealer van Mitsubishi leveren wij uiteraard alle modellen van dit merk, doordat wij ons voornamelijk focussen op dit merk kunt u ons zien als dé Mitsubishi specialist. Maar ook klanten van andere merken is onze service niet ontgaan, we hebben de kennis om andere merken te onderhouden en te verkopen in huis: op deze manier breidt de Wiersema & van Wouwe familie nog steeds uit”.