Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Een nieuwe PHEV-rijbeleving

De succesvolle hybridetechniek uit de Outlander wordt nu ook toegepast op de Eclipse Cross. Met een vernieuwd ontwerp, verbeterd interieur en toegenomen bagageruimte staat er een geheel nieuwe Eclipse Cross voor u klaar. 

Exterieur

Met een nieuwe grille en bumper, bijzonder slanke LED-koplampen en nieuw ontworpen LED-dagrijverlichting heeft de Eclipse Cross PHEV een verfijnde uitstraling gekregen. Aan de achterzijde hebben de dubbele achterruit en horizontale verlichting plaats gemaakt voor een achterklep met een enkele ruit en LED-achterlichten. Deze verandering zorgt voor een bijzonder robuust en strak ogend geheel. De Eclipse Cross PHEV is iets langer dan de benzineversie van de Eclipse Cross (+ 14 cm). Hierdoor is de inhoud van de bagageruimte ook gegroeid tot maar liefst 471 liter. 

Technisch

De Eclipse Cross PHEV maakt gebruik van hetzelfde unieke PHEV-systeem als de Outlander PHEV. Daarnaast is de Eclipse Cross PHEV ook voorzien van een supper all wheel control systeem waarmee de bestuurder verschillende rijmodi kan selecteren. Afhankelijk van de omstandigheden waarin wordt gereden. Zo heeft de bestuurder de keuze uit ECO en NORMAL voor normaal gebruik op de openbare weg. De modus SNOW is specifiek voor gladde wegen met ijs of sneeuw en GRAVEL voor niet geasfalteerde wegen. TARMAC is juist bedoeld voor geasfalteerde wegen onder droge omstandigheden. In deze stand wodrt de respons sneller en zal de auto directer reageren.

Uitvoeringen en prijzen Download brochure

Uitvoeringen en prijzen

De Eclipse Cross is standaard voorzien van een 2.4-liter benzinemotor en twee elektromotoren.

Hieronder staan de belangrijkste uitrustingen per uitvoering beschreven. De brochure met exacte specificaties volgt zo spoedig mogelijk. 

Intense: 18 inch lichtmetalen velgen, dual-zone climate control, stoelverwarming vóór, Smartphone Link Display Audio (SDA), cruise control, keyless operation system, achteruitrijcamera, EV-priority modus en elektronische handrem.

Intense+: LED-koplampen, LED-mistlampen, verkeersbordenherkenning, parkeersensoren vóór en achter, SDA met geïntegreerde TomTom navigatie, zwarte hemelbekleding, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en standkachel met timerfunctie. 

Instyle: Panoramisch schuifdak, achteruitrijdcamera, luxe zwarte lederen bekleding en elektrisch verstelbare passagiersstoel.  

Uitvoering All-in rijklaarprijs      
Intense € 37.990
Intense+ € 40.990
Instyle € 43.990